Voi harmitus sentään, Hippu ei alkanu millekään varauroksenkaan kanssa eli pennut jäi saamatta sitte tältä erää! En tiä mikä meni vikaan, en usko että liian myöhään alettiin kokeilla kun eka kerta oli 10. juoksupäivä ja viimeinen yritys oli kuitenkin vasta 21. juoksupäivänä eli olisi luullut oikean ajan sattuvan jonnekin tuolle akselille. Seuraavan juoksun pitäisi tulla lokakuulla, ehkä kokeilemme silloin uudelleen tai sitten seuraavana kesänä vasta. Harmittaa, harmittaa ja harmittaa!

No kaivetaan esille sitten asian positiivinen puoli eli pääsemme sitten Katselmukseen Ouluun kun kerran ei ole Hippua penikoimassa siihen aikaan. Alustavasti kaavailen ottavani mukaan Huurren, Ruskan ja Mesin, ehkä Tihkunkin. Toki mun tuurilla jos ilmoitan ne niin niille tulee just silloin juoksut! Tärkein homma on varmasti taas bongailla uusia uroksia, joita ei välttämättä muutoin tulisi nähtyä.

Juoksuja odotellaan siis Usvalle ja Hillalle (Tiitiäisen Janna), toivottavasti tulevat ajallaan niin saisi kokeilla molempien astuttamista. Jos menevät kovin pitkälle keväälle niin sitte on pakko jättää astutus tältä kertaa väliin ja kokeilla ens keväänä.