Tänään lähti ilmoittautumislomakkeet postiin huhtikuun lopun Katselmukseen Oulussa. Ilmoitin Huurren ja Ruskan kun jos vaikka saatais Hilla tiineeksi niin ajattelin ottaa sen matkan varrelta mukaan paluumatkalla ja sille täytyy jättää tilaa varulta. Lisäksi otan Oulusta mukaani uuden pienen tulokkaan kenneliin, mustan pojan Reppulin kennelistä. Tosin en tiä vielä jääkö se ihan meille, tuskinpa vain eli sijoituspaikan etsintä on edessä. Pennun isä on Tiitiäisen Pepsi ja emä Lapikkaan Sirjustiina. Toivon mukaan pojalla aikanaan pallit laskeutuu ja terveys olisi hyvä, saisin uutta verta omiin linjoihini.

Muutoinkin Taikahallan edustus vaikuttaisi hyvältä Katselmuksessa, h-pennuista on tulossa mukaan ainakin Hippu, Hukka ja Nuka ja j-pennuistakin Iitu ja Ruuti. Toivottavasti tulisi vielä muitakin!

Juu päätin muutes astuttaa Usvan mikäli miettimäni uros (tai lähinnä sen omistaja!) antaa suostumuksensa. En ole vielä ehtinyt soittaa ja kysyä. Usvan jälkeläisnäyttö on ihan ok, nartut on pitkälti emänsä kaltaisia pitkärunkoisia ja kapoisia ja terveystilanne on hyvä. Luonteet ovat mukavia ja läpäisipä yksi pojista poropaimennustestinkin!