Kyllä noi pennut kasvaa mieletöntä vauhtia! Isoja ja tomeria ovat jo. Aika hupaisaa kun vaikka pentuja on noinkin vähän niin niillä ei ole silleen yhteistä rytmiä vaan yleensä koko ajan pari on tissillä ja loput on nukkumassa. Hilla asustaa pentulootassa, tänään on käyny muutaman kerran tuola muualla talossa moikkaamassa ja heti jos joku pennuista inahtaa vaikka unissaankin niin kauheeta vauhtia katsomaan mikä on hätänä. Taitaa olla maitoa tulossa enemmän ku pennut jaksais syödä, Hilla on meinaan välillä levoton ja nyt aamulla livahti taas kuistin alle pihalla vilvoittelemaan. Kyllähän se on tuskaa kun tissit on maitoa pullollaan, hyvin on vielä mielessä oman pojan syntymä ja maidon pakkautuminen ennen kuin maidontuotanto tasaantui. Että eiköhän Hillallakin olo kohta helpota kun maidon kysyntä ja tarjonta alkavat kohtaamaan tasaisemmin. Mukavampi kuitenkin näin kuin että olisi laatikossa nälkäänsä kiljuvia pentuja!

1578416.jpg

Hilla mötkylöidensä kanssa. Varsinki toi sininen näyttää aika putukalta, mutta ehkä se on että musta väri hoikentaa!

1578417.jpg

Mustien ipanoiden merkit alkavat tulla vähitellen esiin. Ilmeisesti niille on tulossa ruskeat merkit kuten Hillallakin on.

1578415.jpg

Tässä vielä koko katras. Kovin kauaa niitä ei enää saakaan samaan kuvaan näin helposti!

Nimiä mie vielä pyörittelen. Pitäis vähitellen saada rekisteröinti-ilmoitus menemään kun Kennelliitto hidastelee rekisteröintien kanssa aivan käsittämättömän kauan nykyään ja olisi kiva saada pennuille paperit mukaan luovutuksen yhteydessä! Ei puhettakaan että rekisteröintipaperit tulisivat takaisin reilussa viikossa kuten vielä viime pentujen aikaan. Toivotaan kuitenkin, että suma purkautuisi ennen näiden pentujen luovutusta ja paperit tulisivat aikanaan!