Tänään se alkoi, Hillan aherrus siis! Eka pentu syntyi vaivattomasti n. klo 18 ja seuraava parikymmentä minuuttia sen jälkeen. Kolmas pentu, narttu vihdoinkin, syntyi varttitunnin velipoikaa perässä. Kaikki ovat mustia, nartulla on vaalea viiva mahassa. Mitä luultavimmin selvämerkkisiä tulevat olemaan. Hillalla on vähän pallo hukassa mitä noiden rottien kans pitäis oikein tehdä, jälkeiset syö jne, mutta ei välttämättä hoksaa alkaa nuolla vastasyntynyttä ja olen sen verran avustanut, että olen nostanut pennut nuoltavaksi ja avannut sikiöpussia että pentu alkaa saada ilmaa. Maito on näemmä noussut nisiin, ainakin pennut ovat kaikki hakeutuneet itse syömään ja tuhinasta päätellen maito maittaa! Silmämääräisesti katsottuna eka poika on tähän mennessä isoin ja tyttö pienin, virkeysaste on mennyt taas päinvastoin eli ekalla kesti pisimmän aikaa alkaa touhuta. Nyt kun vanhin pennuista on jo kolmevarttinen niin tuntuu kuin Hillan emävaisto alkaisi herätä, ainakin se intoutuu nuolemaan pentuja aiempaa hanakammin. Tuskin pentujen määrä vielä tuohon jää, ultrassaki ennustettiin ainaki neljää pentua. Ois kiva kun narttuja tulis vielä enemmän kun niille olisi koteja tiedossa enempi kuin urospennuille plus olisi kiva jos olisi itellä valinnanvaraa sijoitusnarttua ajatellen!

Nimistä ei ole mitään käsitystä vielä. Joku kevätteema olisi varmasti ihan kiva. Alunperin k-pentue olisi pitänyt tulla Hipulle ja sinne oli yhelle narttupennulle nimikin jo valmis eli olisi ollut Kevättihku, mutta en usko, että nimeän ketään noista tuolla nimellä kun se oli tavallaan varattu Hipun tytölle... mutta teema voisi olla Kevät-jotain. Katsellaan mitä mieleen juolahtaa loppujen lopuksi!

No niin, tässä välillä Hilla piti vajaan tunnin levähdystauon ja teki sitte putkeen pari pentua, mustan uroksen ja mustan nartun. Toi uros näytti eka vähän hassun väriseltä, mutta eiköhän se tosiaan ole musta sekin. Hyvin Hilla jälkikasvuaan hoitaa nyt kun on päässyt hommasta perille. Ininää ja tuhinaa on nyt huone tulvillaan, mahtaa olla muut koirat ihmeissään kun jossain vaiheessa ne sisälle pihalta otan! Nyt Hillalla on täysi rauha kun kerran tajusi, että päiväsaikaan on mukavampi synnyttää. ;D Saa nähdä joko pentumäärä on nyt täysi, seurailen tilannetta.

Viime pennusta on nyt puolitoista tuntia aikaa ja luulen synnytyksen olevan ohi. Hilla on kovasti rauhoittunut, mikä tuppaa olemaan merkki siitä että homma on ohi. Nopea ja helppo synnytys siis. Se erikoisemman värinen on ehkä sitteki sininen, väri muuttuu turkin kuivumisen myötä hopean väriseksi eli siis siniseksi. Varmistus asiaan huomenna päivän valossa, mutta on tuo selvästi eri värinen kun ensimmäistä kertaa pentuja katsomaan tullut mieskin huomasi asian heti!

1570133.jpg