Huoh nää viimeiset viikot ja päivät ennen penikointia ovat aina niin pitkiä! Eilen kokeilin Hillan mahaa ja kyllä siellä vaimeita liikkeitä tuntui, kymmenisen päivää ennen penikointiahan niiden pitäiskin alkaa tuntua eli aikataulussa ollaan. Tosin on ne voinu periaatteessa tuntua jo aiemmin, mutta mie en ole tuntenu kun en isommalti ole yrittänytkään tuntea liikkeitä. Mulla on vissiin huono tuntoaisti muutenki, jotku osaa kokeilla monta pentua mahassa onkaan, mutta en mie vaan. En mie omasta mahastakaan osaa tunnustella miten päin muksutin sattuu olemaan, liikkeistä vain pystyy jotain päättelemään.

Usvaa en sitte alkanu ultraan viemään kun se on ihan satavarmasti tiine ja sen näkikin jo pitkän aikaa sitte. Aikamoinen tankki sekin! Hilla tekee varmaanki sen eläinlääkärin arvioiman 4-6, mutta Usva ehkä enemmän kun se on suhteessa isomman oloinen ja viikko kuitenki enempi kantoaikaa jäljellä. No näkee sitte meneekö arviot ihan metsään!

Hillalla on alkanu pesänrakennusvietti vaivaamaan, se mielellään kömpii kuistin alle makoilemaan, ei kyllä kuopsuttele vielä ja tulee poiskin kutsuttaessa. Mieluiten se on sisällä makoilemassa ja lenkillä jalka nousee aika verkkaisesti ja nuuskuttelutaukoja pitää olla vähän väliä tai tulee ärsyyntyneitä mulkaisuja! Aivan ihana tuo Hilla on, olisipa mahdollisuus jättää itelle oma pikkuhilla kasvamaan... ;D

Ai niin, tulevista pennuista on muutama ehkä pääsemässä työhommiin! Toivottavasti tulisi sopivia pentuja, olisi niin hienoa saada kasvatteja työhön, mihin ne on alunperin tarkoitettukin.