Poika on mummolassa hoidossa niin kerkeen lähestulkoon ihmisten aikaan saada uudet kuvat pennuista näytille! Kuvattavien määrä vähenee hiljalleen, viime viikonloppuna Hillan pennuista lähti jo Kaarnikanvarpu "Nuppu" uuteen kotiin, samoin Kuusikiekerö "Makke" eli niistä ei enää kuvia pläjähtele.

Mitäpä jos pienet kerranki eka... ;D

Blondipoika Lapinlaulu taitaa jo odotella lauantaita ja uutta emäntää saapuvaksi 1719495.jpg

Herra nelisilmä Luonnonlumous "Eppu" viipyy meillä vielä muutaman viikon 1719499.jpg

Luppakorvainen Tomi on nyt mun toimesta ristitty Lemmenloitsuksi ja lähtee lauantaina uuteen kotiin 1719525.jpg

Blondityttö Lapintaika "Taika" lähtee sunnuntaina pitkälle kotimatkalle 1719522.jpg

Pienellä otsatähdellä varustettu Lapinloru "Iiris" lähtee myöskin lauantaina 1719501.jpg

Lapinlumo "Ronja" lähtee lumoamaan etelän ihmisiä muutaman viikon kuluttua 1719511.jpg

Sitte nämä omaa kotiaan vielä etsivät pojat, ekana riistapoika Luonnonvoima 1719510.jpg

Lemmenliekki ja hyvin vetoava katse! 1719507.jpg

Lemmenlieska on hupaisa pystykorva 1719505.jpg

 

Lopuksi isot pennut, naiset ensin eli Katajanmarja 1719508.jpg

Kelontekemä "Herkko" on aina yhtä kuvauksellinen, lähtee kotiinsa piakkoin, sniif, hupaisa pentu kyllä1719500.jpg

Kuusenkerkkä "Ruffe" osaa myös poseerata ja sunnuntaista lähtien poseeraa uudessa kodissaan 1719516.jpg

Huomaa kyllä, että vallanki nää isommat pennut alkaa olla jo valmiita lähtemään maailmalle ja ovat olleet jo jonkin aikaa. Hirmuinen tarve saada yksilöllistä huomiota kun nää pienemmät viihtyvät vielä mainiosti keskenäänkin. Jokainen pentu on viehättävä omalla tavallaan, ovat erilaisia yksilöitä. Joku on rauhallinen jässikkä kun taas joku toinen on virtaa täynnä oleva pomppija, joku taas viehättää mua jonkin fyysisen ominaisuuden takia aivan erityisesti jne. Yhteistä on kuitenkin se, että kaikki ovat vallan ihmisrakkaita hännänheiluttajia, jotka seuraavat välillä meän poikaa pihalla kuin pillipiiparia konsanaan!

Niin molemmat pentueet on nyt käyneet eläinlääkärin pentutarkastuksessa ja ovat terveeksi todettuja. K-pentueessa esiintyy napatyrää, mutta sen verran pieninä, että eläinlääkäri arveli niiden umpeutuvan itsestään ajan myötä. Uroksilla ei ollu kaikilla kivekset laskeutuneina paikalleen, mutta loppujen lopuksi harvalla mun kasvateista on ollu pallit paikoillaan pentutarkin aikaan vaan ovat laskeutuneet ekoihin rokotuksiin mennessä, ainakaan mulle ei ole tullut tietoon vielä ainoatakaan kivesvikaista kasvattia eli eiköhän näillekin kaikki mene kohdalleen ajan myötä. Hillan pennuissa on esiintynyt autopahoinvointia eli kuolaamista, Usvan pennuilla ei ollut sitä ainakaan tämänpäivän automatkan aikana.

Ja jotta tekeminen ei olisi noin vain loppunut niin pesin Tuiskun ja Hilen kun ne lähtevät huomenissa kohti Oulua ja näyttelyitä. Tuisku esiintyy karvattomien kessujen luokassa ja Hilen uusintapesua harkitsen vakavasti kun sen iho jäi pesusta huolimatta aika hiekkaisen tuntuiseksi vaan eipä sitä ole pestykään tälle kesälle! Katsellaan miten mamman mussut pärjäävät ilman mammaa reissussa, mie meinaan jään kotiin mahaani kasvattelemaan ja tylleröt lähtevät kaverin kyydillä ja menevät viettämään viikonloppua Dani-isukin luokse. Mahtaa niillä olla kivaa! ;D