Niin se vain kettupoika Lemmenlieskakin löysi oman ihmisensä! Eiköhän Luonnonvoimakin vielä jonnekin pääse... se on luonteeltaan kyllä aivan hurmaava ja ollut koko ajan miehen suosikkipentu eli siitä luopuminen on varmasti aika kova paikka, mutta jos hyvä koti löytyy niin aina parempi! Hile taas on yhä edelleen asia erikseen, pahaa tekee ajatellakin ettei se taida olla meillä enää kovin kauaa, mutta olen varma, että ratkaisu on ainoa oikea. Eilen viimeksi nujakoitiin karvat pölisten eikä ole vallan mieltä ylentävää touhua kiskoa ison mahan kanssa koiria erilleen. Sitä ku ei mitenkään raski pitää toista osapuolta häkissä koko aikaa kun ei nuo toistensa kimpussa ole läheskään koko aikaa. Suuren osan ajasta sietävät toisiaan hyvin ja leikkivätkin välillä, kunnes syystä tai toisesta tunteet kuumenee liiaksi ja tulee räjähdys.

Ai joo, pikkupentujen papereista tuli lasku tänään eli ehkä kenties saan niiden paperit loppuviikosta tänne ja sitä myötä uusille omistajille! Onhan se kiva kun ehtii paperit tulla ihan jo ensimmäiseen rokotukseen... pah. Onneksi ei ole pentuja tulossa nyt hetkeen niin ehkä Kennelliitto ehtii saada asiansa järjestykseen ja nopeuttaa pentuilmoitusten käsittelyä entiselleen. Hipun juoksu pitäis tulla syys-lokakuulla ja kokeilemme silloin uudemman kerran miehelässä käyntiä, sulhasta en vielä paljasta kun siltä uupuu terveystarkastukset, mutta kysytty on ja aika lupaavalta vaikuttaa! ;D

Tuloksia pitkästä aikaa kasvattirintamalla, en ole muistanu niistä mitään puhuakaan! Nuka eli Hankien Hurma on selviytynyt agilityssä kakkosluokkaan, onnea isosti Marialle! Todella hienoa, että Nuka on oikein pätevä agikoira kun se sitä harrastusta silmälläpitäen alunperin otettiinkin. Lisäksi Ruuti eli Jäkälätassu on käynyt ihan oikeassa näyttelyssä ja saanut arvosanan EH (erittäin hyvä), mätsäreissä Ruuti on pärjännyt myös todella hyvin. Kiitos kun olette tuonut kasvattejani esille näin hienosti!