Hippu ja Rutja ovat tulevan (toivottavasti tärppäsi!) pentueen vanhemmat. Odotellaan nyt rauhallisesti (just joo, onnistuu varmasti!) vaaditut neljä viikkoa, että päästään ultraan tutkimaan Hipun masun sisältöä. Laitan tietoa vanhemmista lisää kunhan ehdin, piti vaan alkaa jo hehkuttelemaan... ;D

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja nyt sitten kuvat ja infoa vanhemmista!

1972106.jpg

Emä on ihanainen BH TK2 Taikahallan Hankien Hymy eli Hippu. Kuten tittelirivistä näkyy niin Hipun kanssa harrastetaan tokoa! Agilityäkin Hippu on emäntänsä kanssa treenaillut vaan kisoihin asti eivät ole vielä ainakaan päässeet. Jäljestystäkin ovat kokeilleet. Monipuolinen harrastuskoira siis! Tervekin se on, lonkat A, kyynärät 0-0, polvet 0-0 ja silmät terveet. Näyttelyssä Hippu pn palkittu arvosanalla ERI(erinomainen).

1972105.jpg

Isäksi valitsimme siis komean Juskankankaan Pälvi-Panun eli Rutjan. Rutja elelee kotikoirana ja käy perheensä kanssa silloin tällöin täällä pohjoisessa mökkeilemässä. Lonkat on B, kyynärät 0-0, polvet 0-0 ja silmät terveet. Näyttelyssä Rutja ei ole käynyt. Luonteeltaan Rutja on varsinainen herrasmies.

Pentujen olettaisin olevan iloisia ja avoimia, ainakin jos vanhempiinsa tulevat. Väreiksi tulee satavarmasti mustaa vaalein nelisilmämerkein, muut värit on plussaa jos niitä sattuu esiin putkahtamaan. Jos tämä pentue kiinnostaa niin ota yhteyttä, jonkin verran kyselyitä on tullut jo!