Laitetaas pitkästä aikaa esille saamiani kuvia kasvateista, pitää kaivella niitä vielä lisää esille viesteistä, tässä kuitenki joitakin!

2178488.jpg

Riitu eli T. Jadeneito, tämä neiti on sijoituksessa Keminmaassa

2178491.jpg

Routa eli T. Luonnonvoima asuu Rovaniemellä. Kiltteys ja energisyys kuvaavat tätä nuorta herraa parhaiten. Tämä oli meän L-pennuista ehdottomasti isännän suosikki ja komia poika siitä on tullutkin.

2178492.jpg

Eppu eli T. Luonnonlumous asuu Kittilässä, mieletön pörrö pienenä ja näyttää olevan sitä edelleenkin!

2178495.jpg

Makke eli T. Kuusikiekerö asuu Rovaniemellä. Pomottava jukuripääpenikka on kuulemma jo mukavasti rauhoittunut. Melko jytkäle näyttäis tästä tulevan.

2178496.jpg

Ronja eli T. Lapinlumo asuu aikasta etelässä eli Nokialla. Aika paljo on tullut emäänsä, tosin ilmeessä on mun mielestä aika paljo isäänsä Frodoa.

2178500.jpg

Ruffe eli T. Kuusenkerkkä asuu Rovaniemen lähellä (ai jestas tätä muistia, en yhtään muista mikä sen kylän nimi oli...) Mukava ja komia poika tämäkin!

2178501.jpg

Taika eli T. Lapintaika on mun mielestä tosi paljo Usvan näköinen, mulla on puhelimella toinenki kuva tästä neidistä vaan en osaa siirtää puhelimelta koneelle... (nolo) On mulla nykyään sellainen kaapeli vaan pitää opetella käyttöä eka! Niin joo Taika on myös etelän likkoja ja sijoituksessa, tulee tänne pentuhommiin sitte joskus mikäli terpparit on ok.

2178554.jpg

Ruuti eli T. Jäkälätassu, eikös olekin komea kuva neidistä! Ruuti asuu tätä nykyä Nurmossa ja sen emäntä yrittää kovasti saada neiti herneaivoa starttikuntoon tokossa. Näyttelyissä on käyny ihan kivalla menestyksellä, esim. lappalaiskoirien erikoisnäyttelystä sai arvosanan EH (erittäin hyvä).

2178556.jpg

Mamman pikku humppapumppa eli Huurre Hankien Hurmuri kera siskonsa Hipun. Pikkanen kokoero sisaruksilla on ja silti molemmat kuvittelevat olevansa ihan pikkasia sylikoiria!

2178606.jpg

2178607.jpg

2178609.jpg

Näissä kolmessa kuvassa on Saire eli T. Katajanmarja, joka asuu Norjan Kautokeinossa ja isona tyttönä tulee paimentamaan poroja. Kovasti tuntuu isäntäväki olevan tyytyväisiä koiraan ja onpa siitä kuulemma jo vähän kyselty pentujakin vaikka pentuhan Saire itekin vielä on. Komeissa maisemissa saa tehdä töitä!