No niin, nyt tuli ulkoilutettua kameraa pentujen ohella! Muutama kuva tallentui kameraan ennen ku patteri simahti... tietysti ne parhaat leikkikuvat ois saanu otettua vasta silloin. No toisella kertaa sitten.


Pihalle päästyään pennut säntäsivät välittömästi maitobaariin.


Se olikin hyvä paikka, siellä viivyttiin pitkään. Armotonta lutsutusta!


Usvakin touhusi pentujen kanssa, lähinnä piti jöötä.


Hippu on kyllä ihana noiden ipanoiden kanssa, syönnin jälkeen alkoi leikittää pentuja oikein urakalla! Tosin välillä pennut karkasivat vielä maitobaariin ottamaan hörpyt.


Tää on aika ihana kuva. "Tulkaa lapset leikkimään äiskän kanssa!" Nopalla ja Hipulla tulee olemaan varmasti aika äänekkään leikit kun molemmat harrastaa melkoista mörisemistä leikin aikana.

Huomisella on luvattu lauhaa ilmaa eli ulkoilu todennäköisesti jatkuu. Tänään Noppa ja Aslak leikkivät keskenään ja Rietu tutki omia juttujaan ja oli vähän että en mie teän kans kyllä leekaa. En tiä alkaako noi tunnistaa jo nimiään vaiko vain mun ääneni, ainaki ne tulee luokse kutsuttaessa! Pissat ja kakat tulevat ulkonakin vaikka alusta on kylmä jne, sisällä osaavat aika hyvin etsiä alustaa hädän tullen. Että eiköhän näistä sisäsiistejä vielä jonain päivänä tule vaikka alun ulkoilut ovatkin aika vähäisiä.