Eka harjoittelu on sitten takana! Reissuun lähettiin jo perjantaina, koska aamulla piti olla paikan päällä jo kasin pintaan. Näyttelyn järjestänyt metsästysseura tarjosi käyttöömme metsästysmajansa, olipahan aika hulppeat tilat neljällä naisihmisellä nukkua! Näyttelypaikalla tuli haahuiltua kun yritin järjestellä kehän kuntoon siis tavarat kehän reunalle. Hitonmoinen paniikki iski kun kello läheni näyttelyn alkamisaikaa eikä kehän muut toimitsijat ollu tullu vielä paikalle! Vihdoin ja viimein sitte kaikki oli paikalla, tutusteltiin vähän tuomarin (Kirsi Nieminen) kanssa ja sitten show alkoi. Mie jaoin nauhoja ja kirjoitin tuloksia ylös. Tulipahan opittua sijoittuneiden nauhanvärit ja kehitin oman muistisääntönikin eli "Parhaalle Punainen, Sininen Sitten, Kolmannelle Keltainen ja Viimeiselle Vihreä". Meän kehässä oli vain kaksi rotua, kultaiset noutajat ja labradorinnoutajat. Ehkä olis mukavampi kun olisi vähän enemmän rotuja eli siis kilpailuluokat olisi pienemmät, mulla kun meinasi aina tulla paniikki siinä hässäkässä että ehdin saada numerot talteen ja vielä viedä nauhat oikeille koirille ennen kuin ne poistuvat kehästä, sertien jakamisesta puhumattakaan. No eiköhän kaikki suunnilleen saanut itselleen kuuluvat nauhat ja ruusukkeet. Enkä onneksi ollut ainoa mokaaja meän kehässä, mutta siitä ei sitte sen enempää! ;D Tuo meän tuomari oli tosi mukava, onneksi en joutunut kirjottamaan sillä hän saneli tosi pitkät arvostelut!

Kehän päätyttyä ehdin moikkaamaan sijoitustytsy Riitua (T. Jadeneito) ja tässä muutama kuva. Korvatkin Riitulta löytyy, olivat vaan vähän piilossa! ;D

1240824061_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1240824084_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1240824045_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tosi nätti tyttö Riitu on mun silmään, nyt oli vain vähän karvaton. Luonteeltaan oli vallan rauhallinen, tuollakin makoili ihan tyynenä vaikka porukkaa oli ku meren mutaa. Aivan ihana tyllerö siis! Toukokuussa Riitu menee luustokuviin ja heinäkuussa pitäis käydä silmätarkissa. Astutusta kokeiltaneen sitte luultavasti ens kevään juoksuun.

Muita astutusjuttuja sitten. Tyrnävällä asuu kasvattini e-pentueesta T. Erikoinen Elli ja juuri alkaneesta juoksusta Elli menee käymään miehelässä. Ai että olisi kiinnostava yhdistelmä! En kyllä paljasta vielä sulhasta, kaimani tosin varmaan antaa suostumuksensa julkistamiselle kunhan astutushommat on hoidettu. ;D Siksikin olisi kiva saada "omaan käyttöön" pentu Ellistä kun sijoitusnarttuni tästä pentueesta jäi tyhjäksi ja nyt sijoitussopimus on jo umpeutunut. Tosin onhan mulla jo olemassa jatkoa e-pentueesta, mutkan kautta tosin, onhan Mesin isä kasvattini T. Eka Parkki.

Eka Parkista eli Kajosta puheen ollen, sen entinen omistaja oli käynyt moikkaamassa sitä Sipoon suunnalla ja Kajosta oli kehkeytynyt oikein tottelevainen ja miellyttäväkäytöksinen herra uuden omistajansa luona.