Eilen otettiin porukalla agia kauniissa auringonpaisteessa, tosin tuuli oli tosi kylmä eli ei hiki päässy tulemaan. Uusia esteitä oli jälleen, "umpiputki" (mikä lienee virallinen nimi, pikkupätkä putkea ja sitte kangasputki perään), muuri, pituushyppy, pöytä ja pujottelu. Umpiputki oli Hilen mielestä ihan simppeli juttu niin kauan ku kangasta pidettiin ylhäällä, sitte ku ois pitäny mennä ihan ite siitä ilman apuja niin meinas tulla tenkkapoo vaan kyllä se meni lopulta ihan jees. Pituushyppyä ei otettu täydellä pituudella, mutta lyhennetty versio meni tosi ilmavasti, samoin muuri. Alkaa kyllä kiinnostaa saada Hilestä ihan virallinen mittaustulos onko se midi vai maxi kun on varmaan siinä kiikun kaakun kumpaan menee. Meinaan kyllä noi maxikokoiset esteet vaikuttaa aika isoilta ku ei Hile mitenkään iso ole! Pöytä olikin jännä juttu kun eihän pöydälle saa hyppiä, ei ees kampauspöydälle... kyllä se meni sitte ku tajus että sinne saa hypätä, ei ongelmia. Pujottelussa pari ekaa kierrosta meni vähän varovasti että mitä tää oikein on, mutta sitte alko tulla vauhtia jo ihan kivasti eli tuskin isommalti tuottaa ongelmia tämäkään este.

Lopuksi tehtiin rataa pieni pätkä, aitoja ja putki ja niissä pyörittiin. Ens viikolle Pirkko uhkasi tuoda videokameran mukaan... pieniä paineita siis!

Tällä hetkellä tuntuu siltä, että agility on mun ja Hilen juttu. Koira on ihan intona menossa kentälle ja höseltää tolkuttomasti ku sen vuoro tulee, kestää aikansa että se malttaa kuunnella mitä mie siltä haluan.  Suurin ongelma olen mie ite, mun ohjauskyky ei todellakaan kehity sitä mukaa mitä koira oppii esteitä! Pitäis opetella liikkumista ilman koiraa ku valssien (?) teko on ihan utopiaa jne.