Vaihteleva keli treeneissä, välillä satoi ja välillä paistoi, kova tuulikin puhalteli paikoitellen. Vähän porukkaa oli tullu paikalle, vain kaks koirakkoa plus kouluttaja eli saatiin sitte oikein teho-opetusta. Tehtiin hyppyrataa, otettiin kontakteja ja sitte vielä sitä mun eilenkin harjoittelemaa rataa. Onpahan tuota vaikee ohjata silleen, että koira on mun oikealla puolella! Koko ajan hakee mahdollisuutta livahtaa vasemmalle puolelle ja yrittää seurata mun vasenta kättä (namikäsi tokossa) eli tekemistä riittää tässäkin. No omat valssaukset meni vissiin suht siedettävästi, se oli positiivista. Käskyt tulee myöhässä ja luultavasti käsikin menee silleen, että koira yrittää seurata sitä ja tulla mun lähelle. Kontaktit Hilellä meni hyvin kunnes se taas kerran livahti puomille ja hyppäs pois ennen kontaktia. Puomihullu hurtta!

Varsinainen rata oli tosiaan se eilinen ja oli ihan mukava huomata, että omat ratkaisut oli ollu aika lailla samaa rataa mitä meän kouluttaja kerto että miten vois tehdä. Kyllä kokeiltiin toisenlaisiakin juttuja ja osasta oli kovastikin apua, esim. puomille meno helpottui ku ohjasin toiselta puolelta. Ja varmaan puomilta poistuminenkin kun en "vetäny" koiraa mukaan liian aikaisin, jolloin se hyppäs ennen kontaktia, vaan kontaktin jälkeen lähettiin yhtä matkaa kohti aitaa.

En tiä mitä sitä tekis, jättäiskö tokon nyt vähäksi aikaa että toi vasen puoli ei ois niin älyttömän vahva Hilellä kun se vaikeuttaa agia. Luultavasti näin koska toko ei tällä hetkellä inspiroi niin paljo ku agi.