No joo, on vissiin tullu hurahdettua. Aika pahastikin. Eilen kävin nimittäin kentällä hakemassa putken kotia lainaksi ja kun huomasin, että kentälle on tehty uusi agirata niin jestas olipa vaikee olla ku ei ollu koiraa mukana, ois niin tehny mieli vähän pomppuuttaa! Tänään ois tarkoitus käydä sitte ihan koirankin kanssa.

Hilessä taitaa olla samaa "vikaa", se on viikon verran katsonu haikeasti perään ku mamma ja muksut on häippässy eikä hän ole päässy mukaan. Tänään sitte kasasin kotiin saamani kaksi aitaa tuonne pihalle ja kylläpä neiti kesputiina oli intona! Otin irtoamisharjoituksia lihapullanokare palkkana parin hypyn päässä. Aluksi Hile taas livahti toisen aidan alta, mutta pistin ylimääräisiä rimoja tukkeeksi niin ei enää laiskotellu vaan nätisti hyppäs molemmat aidat. Tosi hienosti Hile irtosi, ei tarttenu ku kädellä heilauttaa ja antaa käskyt. Pitää hommata vielä pari aitaa niin voi treenata paremmin tuota irtoamista.

Tän viikon yhteiset treenit jää väliin ku neiti teki juoksun. Kentälle aion kuiten mennä käymään, pistän Hilelle pöksyt jalkaan niin ei jää tuoksutippoja minnekään. Sain muutes kuvia yksistä treeneistä, kiitos Kirsille! Jos saan luvan niin laitan ne näkyville tännekin. Ite asiassa systeri meinas tulla tänään katsomaan meitä kentälle eli voiskin ottaa omankin kameran mukaan... ;D