Eilen laitoin pihalle ne pari aitaa ja putken, jotka mulla on käytössä. Kyllä oli yks kessuneiti intona ku ei ole moneen päivään saanu tehdä oikein mitään turhan kuumien kelien takia! Putken kans Hile oli kerran aika solmussa, tuo ku on itetehty ja aika paljo pienempi halkaisijaltaan ku normiputki, aikansa tahkottuaan se kuiten pääsi putkesta ulos eikä ollu moksiskaan. Mun poika oli kohta enempi huolissaan koiran jäämisestä putkeen (varmaan sen takia ettei ite ois enää päässy konttaamaan sinne jos koira ois tukkeena!). Aika kivasti Hile irtoaa kun tietää, että nami odottaa esteiden takana.

Illemmalla käytiin vielä kentälläkin, aikasta kimurantti rata oli sinne rakennettu. Koira meni tosi kivasti, mutta otti aivoon ku ite kerkesin aina unohtaa etenemissuunnitelmani ja menin väärältä puolelta estettä jne. Arrrgh. Yks kinkkinen paikka oli sellainen, että putki ja puomi oli taas ihan vierekkäin. Olin varma, että Hile varastais puomille aina ku mahdollista, mutta putki oli tän kerran varastamiskohde aitojen lisäksi. Noooo onpahan taas treenattavaa. Lueskelin tässä jotain keskustelupalstaa ja sielä joku kerto, että hänen koiralla meni kolme vuotta saada pujottelu suht täydelliseksi. Hmmmm ehkä meän haaveet kisoista elokuun lopussa eli kolmen kuukauden treenin jälkeen taitaa olla hieman ylimitoitettuja... ;D Lisäksi musta tuntuu, että jostain tarttis saada itelle lisää vauhtia kun tunnen olevani hidas ku etana.

Tänään taas kotipihalla vähän hyppyä ja putkea. Pitäis varmaan etsiä jostain vähän ideoita mitä noilla oikein vois treenata, alkaa loppua mielikuvitus kohta kesken. Jaa no sitä en ole kokeillu että laittaisin noi kaikki peräkkäin ja sitte ottais eteenlähettämistä ja luoksetuloa. Ehkä noita seuraavalla kerralla.