Hilen kanssa kentällä pitkästä aikaa, viikko edellisistä treeneistä! Porukkaa oli tosi vähän eli Pirkko koirineen ja yks nuori tyllerö labradorinsa kanssa. Tehotreeniä siis. Hile oli aivan täpinöissään, ei meinannu millään jäädä istumaan ja odottamaan lähtölupaa. Rata meni ihan hyvin mitä nyt ohjausvirheistä johtuen koira jäi välillä pyörimään jne. Tuulesta johtuen pussi oli päässyt kääntymään vähän hassusti ja Hile meinas jäädä sisään, aikansa äherrettyään pääsi pois, mutta sitte meniki kielto päälle pussin suhteen eli ei millään meinannu mennä. Jestas oli taas tahtojen taisto käynnissä, koira jumii pussin eteen, kiertää sen jne vaan ei millään mene sisään. Noooo meni se loppujen lopuksi ku muutamaan otteeseen keskusteltiin vakavasti asiasta ja sitte taas ei mitään ongelmaa. Ihme juttu tää ku joka ikinen kerta tulee toi että pitää alkaa jumittaa jollain esteellä. No onneksi eka rata kulkee yleensä ilman ongelmia eli JOS joskus kisoihin lähetään niin ehkä yks startti saadaan tehtyä kunnolla.

Pujotteluun vaihdoin sitte käskyn, en ees tajunnu ohjanneeni eri käskyn kanssa ennen ku vasta parin kerran jälkeen! Aika sujuvasti meni, osa kerroista meni ihan silleen ettei tarttenu pitää namikättä ihan kuonon eessä. Tosin jos on nami kädessä niin koira menee ihan kierroksille eli palkka on kädessä selän takana ja toisella kädellä ohjaan!

Hyvä mieli jäi treeneistä jälleen kerran, sain ratkottua ohjaamiseen liittyvän ongelmani ihan ite, Hile meni keinun vauhdilla eikä menny renkaan ohi kertaakaan, varasti A:lle vain pari kertaa (samoin puomille) eli ei pahakaan. Olen kyllä ylpeä tosta karvaturrista, näyttelyistä se ei niin perusta vaan agi on Hilen juttu yhä selvemmin. Oma ohjaus on varmaan kehittyny huomattavasti viime aikoina, ainaki tuntuu ettei koira ole hukassa kovinkaan usein toisin kuin alussa. Niin no eilen Hile oli hukassa ja sen seurauksena oli aina väärällä puolella, mutta ku sain muistutuksen asiasta niin ei kiirehtiny liiaksi koiran edelle ja sitä myötä hukannu sitä. Kun juoksin edeltä aidalle ja huusin "hyppy" niin Hile kesken matkan hyppäs paikallaan ja sitte tuli mun sivulle väärälle puolelle, näin Pirkko kertoi eli pikkasen oli koira hukassa... Siitä nää yhteiset treenit on kullan arvoisia, enpä ois tuotakaan osannu ite päätellä.