Erikoinen Elli on tänään pusertanut maailmaan pikkupupseja! Värisuora vaikuttaa kivalta, on mustaa ja parkkia ja ilmeisesti kermaakin, en ole kuvia nähnyt eli en osaa varmaa sanoa. Pari narttua ja uroksia viime tiedon mukaan. Aika hillitöntä... vähän oli vaikea olla treeneissä kun odotin tietoa pentutilanteesta kun ennen treenejä juttelin Sannan kanssa ekan pennun syntymän jälkeen.

Treeni sitten. Oli paljo porukkaa eli paljo ei ehditty tehdä koiraa kohti, kaks kertaa Hile meni radan ja sitte lähettiin pois ku piti ehtiä kauppaankin. Eka kerta normaalisti ja toinen kerta sitte puhumatta! Tuntui aika mahdottomalta tehtävältä, mutta ite asiassa ei menny sen huonommin ku normaalisti käskyttämällä. Ite asiassa meni varmaan paremmin kun joutui kiinnittämään huomiota enempi ohjaamiseen normaalin huitomisen sijaan. Aika älyttömän tyytyväinen olen kyllä vaikka olihan se odotettavissa että Hile lukee vartalo-ohjausta ja käsimerkkejä paljo enemmän kuin mitä kuuntelee käskyjä. Jos virhepisteitä lasketaan niin errrrittäin löysästi arvosteltuna ois tullu vitonen ku pujottelu piti ottaa alusta. Jos taas tiukasti arvosteltais niin oishan noita virheitä ropissu ku sen verran oli pyörimistä varsinki aidoilla, että kielloiksihan ne menis. Oli muutes sinänsä löysä rata ku aidat oli Hilellä medi-korkeuksilla kun normaalisti mennään nykysin lähempänä maxihyppyjä.

Viikonloppuna ois meno Kemiin näyttelyyn. Ei paljo innosta ku vaihteeksi kehät on aamusta eli matkaan pitää lähteä aamuyöstä. Muutenki tulee nukuttua aika heikosti yöt kun neiti-ihminen tekee hampaita ja poika muuten vain tuppaa välillä herättämään kun tulee asiaa yöllä. Sitä paitsi olen ihan varma, että nyt tiputaan pilvilinnoista alas ja kovaa eli mahtaa olla turha reissu tulossa. Mietin vähän mitä hittoa mie Tuiskua enää raahaan kehään kun se on saanu Suomesta kaiken tarvittavan, loput cacibit se tarttee ulkomailta. Toisaalta se on nyt parhaimmillaan (no turkki uupuu mutta muutoin) eli sinänsä kiva käyttää koiraa näytillä. Hile on samanlainen hitaasti kehittyvä, ei läheskään valmis fyysisesti vielä. No katotaan, onhan tässä vielä aikaa sunnuntaihin.