Jäi eilen kuvat ottamatta kun 1-vuotias neiti ei ole vielä ihan pätevä assistentti eikä oikein muitakaan ollut saatavilla. Toivottavasti ette ole hakannu koneidenne F5-näppäintä ihan koko iltaa...

Mutta asiaan, penskat samassa järjestyksessä kuin ennenkin.

Herra 1  

Herra 2   

Herra 3   

Herra 4    

Herra 5    

Herra 6    

Neitikoira  

Toi neitikoira on hupaisa, pitää meteliä kun sen ottaa syliin, mutta nopeasti se siihen rauhoittuu. Aamulla annoin Tihkulle ruokakipon pentulaatikkoon ja eiköhän siellä ollu kohta pari pentua maistelemassa kiinteää sapuskaa! Tässä illan päälle ois suunnitelmissa antaa pienet jauhelihapallerot maistiaisiksi, joko matolääkkeellä ryyditettynä tai pelkästään. Suht hiljaista sakkia tämä pesue on edelleenkin, öisinkin nukkuvat pitkät pätkät. Nyt viikonlopun aikana on aikomus siirtää pennut makuuhuoneesta olohuoneeseen vaikka hyvin pennut ovat pentulaatikossa vielä viihtyneet. Ovatpahan sitten lähempänä jokapäiväistä elämää kuin tuolla makuuhuoneen nurkassa. Jos tulee suojasäätä niin käytän pennut ulkona ensi viikolla.

Kävin muutes eilen Hilen kanssa pitkästä aikaa ottamassa tokoa ku oli muutaki väkeä paikalla. Olipa yllätys ku Hile alkoi tarjota seisomaanjäämistä liikkeen yhteydessä ihan tosta noin vain. Tai no sen ois pitäny istua, mutta kun jäi seisomaan niin liitin käskysanan siihen seisomiseen ja tadaa, uusi liike on jollain tapaa hallussa! Täytyy kyllä totuuden nimissä sanoa, että on toi toko aika junnaamista nyt kun olen vauhdikkaaseen agilityyn tottunut... en mie jaksa oikein innostua koiran asennon millintarkasta viilaamisesta ja kylmäki treeneissä tuli ku ei oikein tullu juostua toisin kuin agissa.