No niin, nyt nimiäiset on suoritettu ja tiedetään kuka on kuka! Ulkoillaan päivittäin sään salliessa, lapset opettaa pentuja vilinään ja vilskeeseen sekä isot koirat opettavat koirien omaa koodikieltä. Sisäsiisteyden harjoittelu menee aika kivasti, valtaosa pissoista ja kakoista menee oikein alustojen päälle.

Herra 1 on nykyään Naavaparta. Leuan alla oli pienestä pitäen vaalea läntti, joten nimi kuului tälle pennulle. Aika rauhallinen menijä.

Herra 2 on Nelivetopeto. Alunperin en tuota nimeä aikonut käyttää, mutta kun pentu on aina neliveto päällä menossa ekana joka paikkaan ja ensimmäisen kiinteän ruoan yhteydessä siitä paljastui esiin melkoinen peto kun meinasi syödä käteni samaan syssyyn niin eihän mulla ollut muuta vaihtoehtoa! Kuva on nyt mitä sattuu kun Peto oli häntä propellina aivan intona koko ajan! On todella kontaktinhakuinen ipana ja potentiaalinen koira harrastamista ajatellen. Lievästi ottaen mamman suosikkipoika!

Herra 3 on Nuoskaposki vaaleista merkeistä johtuen. Suht rauhallinen jörrikkä. Muoks. Tästä tuli Nilla ja tuleva koti on Rovaniemellä Saarenkylässä.

Herra 4 on Nietosvarvas, ihan tumma pienenä valkeita varpaita ja paria pientä rintatäplää lukuunottamatta. Tykkää roikkua kiinni lahkeessa, sukassa, kädessä tms.

Herra 5 on Nelitahtivahti, melkoinen jytkäle tämäkin, vaikuttaa hieman omapäiseltä tapaukselta.

Herra 6 on oikeutetusti Nokipoika, tummin kaikista. Luonteeltaan pentueen leppoisin ja rauhallisin, oikein lutunen poika.

Neidistä tuli sitten Neiti Nelituuli. Tästä on tullut aikamoinen sylimönkiäinen. Pitää velipojille jöötä, mutta ei ole liian kipakka luonteeltaan. Neiti menee sijoitukseen Rovaniemelle.