Ekana myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut kennelin viralliselle mummokoiralle Ruskalle, jolla tuli eilen täyteen 11 vuotta!

Ja sitte kuvia. Neiti Nelituulesta tulin ottaneeksi lähtöpäivänä vielä kuvan, Nuoskaposkesta en muistanut.

Jestas miten Naavaparta näyttää isolta tuossa kuvassa! Aikamoinen jytkäle se toki on, mutta ei nyt ihan noin jätti muihin verrattuna!

Nelivetopeto. Ainoa suht onnistunut kuva noin niinkuin asennollisesti oli epätarkka eli esillä on nyt tuollainen petokuva. Ei näy kylläkään sitä, miten häntä meni ihan propellina ja koira oli monella mutkalla pelkästä innosta!

Nelitahtivahti nököttää näin nätisti. Yleensä ottaen se on iloisen näköinen sulostus, mutta kuvissa tuppaa jöröttämään totisen näköisenä.

Nokipoika on iloinen ja äänekäs vesseli, tykkää kokeilla josko komentamisella sais tahtoaan perille. Harmi kyllä huomoita ei saa silloin ku kiljuu, mutta aina pitää kokeilla. Varsinki silloin ku väsyttää.

Nietosvarvas poistuu myynnistä hetkeksi. Sille kävi eilen pikkanen onnettomuus ja on nyt jalka paketissa, pari ranneluuta on murtunut. Pari viikkoa saa kuulemma olla jalka paketissa ja kuukauden kuluessa pitäis olla kokonaan toipunut. Sen aikaa se siis saa olla täällä. Aivan ihana poitsu se on, kolmella jalalla vetää menemään häntä liehuen. Velipoikien kanssa se ei nyt pääse olemaan, mutta isoista koirista on vähän seuraa ja nopeasti se on alkanut mamman mussukaksi kun saa ekstrahuomiota osakseen.

Sitten niitä terveystuloksia (kun kerran niitä jo penättiin esille!).  Eli siis

  • T. Jäkälätassu (Ruuti) on tutkittu kaikin puolin terveeksi, lonkat A, kyynärät 0, selkäranka terve, polvet ok samoin silmät.
  • T. Jokaillantähti (Iitu) on myös tutkittu, lonkat A, kyynärät 0, samoin polvet 0 ja silmät ok.
  • T. Hankien Haltija (Halti) on myös kuvattu, lonkat B.
  • T. Myräkänvartija on käynyt silmätarkastuksessa, terveet olivat, kuten myös polvet.     
  • T. Lapinloru sai paperit puhtaista silmistä, lonkkatuloksia vielä odotellaan.

Onnea kaikille todella hienoista tuloksista! Ja ennen kaikkea suuri kiitos koirienne tutkimuksissa käyttämisestä, jälleen kerran on saatu hienoa tietoa koko rotuakin ajatellen!