Kerrankin vapaapäivänä on sellainen keli, että pääsi valoisan aikana ulos kameran kanssa! Jotain otoksia tältä päivältä siis.

Herra Tosse Tohvelisankari on edelleen vailla omaa kotia. Norjasta soitteli yks poromies, mutta ku penska oli jo yli kolmikuinen niin eipä rajan yli vieti onnistu, vaaditaan vasta-ainetestit ja eihän niitä vielä voi ottaa... harmi kyllä!  Yks naisimmeinen on myös kiinnostunut, mutta hän pystyisi käytännössä ottamaan koiran vasta puolentoista kuukauden kuluttua eli tiä nyt sitte... Mitä pidemmälle kodin löytäminen kestää, sitä vaikeampaa on luopuminen. Tosse kuiten on alkanut muuttua aina vain mainiommaksi pikkukoiraksi! Yleensähän mulla ei ole tapana opettaa myytäville pennuille mitään käskyjä, mutta Tosse osaa jo istua käskystä ja maatamenokin onnistuu aika hyvin. Hirveän oppivainen pentu se on ja ihanan miellyttämisenhaluinen. Normaalisti mun koirat pentuaikana on hakenu heitetyn pallon, lelun tms ja painuneet häntä suorana jonneki kauemmas nauttimaan saaliistaan, mutta mitä tekee Tosse, lähes joka kerta tuo lelun takaisin! Mukavasti se pitää kontaktia pihallakin, seuraa laumaansa sopivan tiiviisti. Tuossa pihalla ku oltiin niin aloin jo miettiä pitäiskö ottaa pentu tänään kentälle mukaan ku oli tarkoitus mennä ottamaan vähän agia...

Ainoa seisomakuvan tapainen, jonka Tossesta sain otettua. Kerran se seiso tosi nätissä asennossa, mutta arvatkaan vaan kerkeskö mun kamera mukaan... Not!

Supi supi salaisuuksia isomummin korvaan!

Mummikoiran selätys suoritettu! Ruska on tosi innokas leikkimään Tossen kanssa. Se on vissiin tullu seniiliksi kun ei se aiemmin ole välittäny leikkiä ipanoiden kans. Tai sitte Tosse on vaan niin hyvä jätkä, että sen kans voi leekata.

Hyvää Ystävänpäivää! Tää oli mun mielestä hiton hyvä otos, Tosse ja Usva istu vierekkäin ja jotain nuojasivat siinä ja sain kuin sainkin naksautettua kielellä silleen, että molempien huomio kiinnittyi yhtä aikaa...