Sain kuvia Torstin omistajalta, kiitos! Torsti (Shamaani virallisesti) on niin komea ja mun mielestä passaa Iitulle vallan mainiosti.

Muistin virkistämiseksi kuva vielä Iitusta viime pääsiäiseltä.

Iitu on ilmeisesti hyvinkin raskaana, lenkillä vain lönkyttelee, ruokahalu on muuttunut hyvästä suorastaan kyltymättömäksi ja aamupahoinvointiakin on ollut. Lupaavalta siis vaikuttaa! Ultrassa kuiten varmistetaan asia kunhan sinne asti edetään. Varauksia on jonkin verran eli jos kiinnostaa niin ota yhteyttä!

Ja paniikki iski välittömästi kun painoin agikisailmoittautumislomakkeen "lähetä"-nappia. Meät Hilen kanssa siis tapaa koheltamassa Rovaniemen agilitykisoissa sunnuntaipäivänä, lauantaina ollaan näytelmöimässä.

Eilen sijokki T. Lapintaika oli näytelmöimässä ja sai hurjan hienon arvostelun: "Kellan punainen, keskikokoa kookkaampi, hieman pitkä pää ja vaalea kirsu, runko voisi olla hieman tiiviimpi. Hyväasentoiset raajat, turkki ei aivan parhaimmillaan. Normaali hännän kanto. Liikkuu pitkällä askeleella."  Arvosana oli huikea EH!!!

H-pentue oli hyvin edustettuna Pietarsaaren agikisoissa, Hippu (T. Hankien Hymy) ja Nuka (Hankien Hurma) olivat mukana. Hipun omistajan Anninan sanoin "isommalti ei ole kerrottavaa jälkipolville", mutta osallistuminenhan on tärkeintä! Nukalla on muutes kasassa SM-nollat eli jättisuuret onnittelut Marialle ja Nukalle!

Sain tässä kuvan N-pentueen Röllistä (T. Nelitahtivahti), kiitos kuvasta Terttu!