Tänään oli hyvä päivä ulkoilulle, oli lämmintä, aurinkoista ja tuuleskeli sen verran mukavasti, että sääskistä ei juuri ollut haittaa. Pennut harrastivat ulkona maitobaarissa käyntiä sekä uusien tuulien haistelua, mikään mieltä isommalti liikuttava koettelemus tuo ulkokeikka ei tuntunut olevan, tosin uni maittoi tuon varttitunnin seikkailun jälkeen vallan mainiosti!

Ja ne nimet... Tällä kertaa pojat saivat nimensä isänsä mukaan ja tytöt emänsä. Pojat ovat isänsä (Shamaani) innoittamina Taikahallan Outa Velho, Oiva Shamaani, Oikeasti Taikuri ja Oodin Joikaaja. Tytöt ovat emänsä (Jokaillantähti) nimiteemaa noudattaen Orvokki Tähtisilmä, Oma Iltatähti ja Onnentähti Kuu. Tytöistä tuleva sijoitusnarttuni tulee olemaan Oma Iltatähti, mutta kun valinta on vielä kesken niin sitä nimeä ei vielä voi yksilöidä keneenkään.

Taikahallan Oikeasti Taikuri (parkkisoopeli)

Taikahallan Outa Velho (=metsävelho)

Taikahallan Oiva Shamaani (punasoopeli)

Taikahallan Oodin Joikaaja (tumma soopeli)

Taikahallan Onnentähti Kuu (pieni parkkisoopeli, ex-rimpula)

Isompi parkkisoopeli tyttö

Parkista pimatsusta tulee vain sisäkuva. Joku idiootti (=minä) ei muistanu laittaa ulkona kameraa oikeille asetuksille ja niinpä varsinainen yksittäispotretti sitten oli epätarkka.

Huomenna olisi sitten kiinteiden harjoittelun eka päivä, samoin matolääkkeen. Saapa nähdä mitä tykkäävät. Ulkoillaan lisää jos ilmat sallii. Pennut ovat nyt huomanneet, että elämää on pentulaatikon ulkopuolellakin ja laidan yli kuikuillaan (kuten kuvasta näkee). Vielä pysyvät laatikossaan. Yön nukkuvat hyvin ellei Iitu käy tekemässä tarkistuskäyntiä laatikossa herättäen pennut, silloin on kyllä edessä kakofoninen sinfonia, ei uskois miten kova ääni noin pienestä pentujoukosta voi lähteä! Oodin Joikaaja on äänekkäin tapaus (kappas kummaa mistä nimi tulikaan mieleen!) ja muutenkin se on aika vilkas, veikkaanpa että siitä ois tulossa hyvä harrastuskoira jos sellaiseen kotiin pääsis.