Eilettäin käytiin mutka Javaruksessa suorittamassa kehätöimitsijakoulutuksen viimeisen harjoittelun ja nyt sitä ollaan sitten ihan virallisia kehätoimitsijoita! Tai no viimeinen siunaus asialle pitää anoa kennelpiiristä, mutta käytännössä kehätoimitsijakortti on hommattu. Nyt voikin sitten hyvillä mielin jäädä odottamaan seuraavan koulutuksen alkua eli jos sinne agilityn koulutusohjaajakurssille pääsis.

Agilitystä puheenollen, kasvattini ovat tahkonneet taas ihan törkeän hienoja tuloksia! H-pentueesta Nuka saavutti piirinmestaruuskultaa maxi3-luokassa ja Hippu voitti lappalaiskoirien rotumestaruuden maxi2-luokassa. Onnea Marialle ja Anninalle koirineen, te olette niin taitavia!

Pentuja on lähtenyt maailmalle, Onnentähti Kuu "Luna" Rovaniemelle, Oiva Shamaani "Sulo" Nastolaan, Oikeasti Taikuri "Yuki" Kaamaseen porokoiraoppiin ja Outa Velho Menesjärvelle porokoirahommiin sekin. Mitä olen kuullut niin hienosti väki on matkannut ja asettunut taloksi uuteen kotiin. Yuki on jo ajellut mönkijän kyydissä ihan coolina! Halla-neiti eli siis Oma Iltatähti matkaa Oulun kautta Äkäslompoloon tässä lähiaikoina. Orvokin Tähtisilmät on hurmannu mut siinä määrin että tuskinpa se neiti täältä minnekään lähtee vaikka alunperin ei ollut tarkoitus tästä pesueesta kotiin ketään jättääkään. Pojalta kyselin, että jos toi ruskee pentu jäis kotiin niin mikä sen nimi ois. "Kivi" oli pojan vastaus. Mie että eikös se musta pentu ollut Kivi, mutta kuulemma ruskea pentu on nyt vaihtanut nimeä ja on Kivi. Jaa-a. Ei nyt ihan sellainen nimi mitä olin itse ajatellut, mutta katellaan. Oodin Joikaaja on yhä vailla kotia. Musta on alkanu tuntua että siitä tulee isona tosi vaalea, nyt sen aluskarva puskee läpi aina vain paremmin ja väri vaalenee sitä myötä. Aika hupaisa väri, ei meitin soopelit ole ennen ihan ton värisiä ollu!

Niin ja niitä kuvia sitten. Otetaan pennut eka kun kävin napsimassa niistä äsken poseerauskuvia.

Muutama päivä sitten kasvattini N-pentueesta kävi kylässä! Olipa Tossesta (Nietosvarvas) tullut iso ja nätti koira! Väritys on ihan isältään, mutta luonne ja olemus on kyllä hyvin paljon emältään. Tästä tulee isona tosi komea kun saa massaa, nytkin oli jo tosi hieno karva. Kuvien laatu on ihan ahterista, oli suht hämärää ja ilman salamaa kuvista tuli tosi tummia eli vähän kirkastelin niitä että jotain ees näkis!

Joku aika sitten sain sähköpostiin muutamia kuvia toisesta N-pentueen pojanklopista eli Nillasta (Nuoskaposki), pikkasenko komea on tämäkin poika!