Edellisestä päivityksestä on näemmä sen verran kauan aikaa, että taas saa taajoa aikansa, että onnistuu tekemään yhtikäs mitään...

Uusin uutinen on tämä:


eli P-pentu on syntynyt! smiley Taikahallan Merienvaltiatar ja Riskatsurkan Enskapyrypenska ovat ylpeät vanhemmat. Oishan noita voinu syntyä enemmänkin, mutta toivottavasti tämän ainokaisen kanssa laatu korvaa määrän! Pentu on uros ja se muuttaa Rovaniemelle, toivon mukaan tulevaisuudessa ura urkenee agikentillä!

Pari viikkoa sitten oli poropaimennustestit Vuotsossa ja siellä testin läpäisi Taikahallan Nietosvarvas. Myös Taikahallan Jäkälätassu kävi kokeilemassa, mutta oli kiinnostunut enempi papanoista kuin poroista.

Terveystarkastuksissa Taikahallan väki on käynyt mukavin tuloksin:
  • Orvokki Tähtisilmä lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja polvet 0/0
  • Nietosvarvas lonkat B/B, kyynärät 0/0, polvet 0/0 ja silmät terveet
  • Nelivetopeto lonkat B/D, kyynärät 0/0, polvet 0/0 ja silmät terveet
  • Hankien Hymy silmät uudemman kerran terveet
  • Myräkänvartija silmät uudemman kerran terveet
  • Merienvaltiatar silmät terveet
Muutoinkin tulosrintamalla on ollut hienoja ja upeita suorituksia, valovoimaisimpana tietysti Nukan (T. Hankien Hurma) valioituminen agilityssä! Ensimmäinen valioitunut suomenlapinkoirauros ikinä!smiley Merienvaltiatar on tokoillut TK2-koulutustunnuksen verran ja on edennyt agilityssä kisaamaan kakkosluokassa. Hankien Hymy on puolestaan kolmosissa. Jäkälätassukin on korkannut kilpailu-uran sekä tokossa että agilityssä. Upeita suorituksia, suurensuuret onnittelut!

Hilen ja Tulin kanssa ollaan oltu aivan liian pitkällä treenitauolla. Nyt kun Tuli on tutkittu ja luustoltaan terveeksi todettu niin pitäisi kunnostautua ja lähteä treenikentälle. Tuli ainakin on treenannut kovasti hyppäämistä, se tekee paikaltaan puhtaat hyppysuoritukset lähes metrisen aidan yli ja vauhdilla vajaa puolitoistametriä ei tee ees tiukkaa... mokomaki kenguru!

Loppuun vielä jokunen kuva viime ajoilta.

Tuli ja Noppa


Tuli


Noppa


Hile ja Tuli