Heti alkuun pahoitteluni pentukuvien puutteesta, oma odotusaikani aiheutti hieman ongelmia ja piti jättää kaikki ylimääräiset hommat hetkeksi, mutta jospa nyt alkuviikosta saisin laitettua uudet kuvat koko laumasta. Pennut ovat reippaita ulkoilijoita, sisällä meno on jo huomattavasti rauhallisempaa kun ulkona saa touhuta ylimääräiset virtapiikit pois. Kiinteä ruoka maistuu hyvin, siipien syönti takkuaa kyllä kun niiden antaminen on jäänyt näille isommille pennuille tavallista myöhempään ajankohtaan, mutta kylläpä ne oppivat senkin taidon. Hilla vierottaa pentujaan jo kovasti, antaa käydä imemässä vain muutaman kerran päivässä ja hetken aikaa vain. Usva niinkin antaa pentujen vielä lupsuttaa maitoa.

H-pentueen geenit ovat jatkuneet eteenpäin parin pentueen verran, Huurrelle syntyi Vuotsossa Pukranvaara Ranes Suohkkun kanssa 7 pentua ja Hukalle Sinetässä Hankiaisen Vantun kanssa myös 7 pentua.

I-pentueesta Ikiveijari-Kianto kävi näyttelyssä ja sai toisen sertinsä ollen VSP. Saapa nähdä saadaanko Kiannosta kennelin ihan ensimmäinen muotovalio! Kiannon selän muutos muuten oli aika vaaraton luun ja nikaman yhteensulautuma, ei kennelliiton eläinlääkärin mukaan vaikuta edes siitoskäyttöön olettaen, että toisella osapuolella ei ole samaa vikaa.