Viime viikonloppuna tuli sitten käytyä toiset agikisat ikinä. Matkaan lähdin Hilen kanssa jo perjantaina ja suuntana miehen kaverin asunto, jota sain lainata viikonlopuksi, kiitos vain Petrille. Eipä ehtiny jännätä kisoja kun piti jännittää löydänkö sinne asunnolle kun en ollu sielä ennen käynytkään... :D

Lauantaina kaksi rataa. Voi järkytys, eka rata oli ihan suoraa luukutusta ja onnistuttiin jälleen sössimään kolme kieltoa ja hylätty. Edelleenkään mulla ei ole täyttä tietoa mistä ne kaikki kiellot tuli, mutta samapa tuo. Pujottelu, pujottelu... Maria oli kellottajana ja kertoi myöhemmin, että aika ois riittäny vallan mainiosti, pari sekuntia alle ihanneajan. Toinen rata oli parempi, saatiin sentäs tulos! Kielto ja vitonen, oisko ollu pujottelusta ja rimanpudotus, aika oli pari sekuntia alle ihanneajan jälleen. Sijoitus oli neljäs eli melkeistä palkintopallille päästiin.

Kasvateista Hippu ja Nuka oli samoissa kisoissa, palkintopallilla pääsivät molemmat käymään, hienoja suorituksia!

Sunnuntaina kisat meni vielä paremmin. Ekalta radalta kaks vitosta melkein neljä sekuntia alle ihanneajan ja sijoitus kolmas. Virheet tuli siinä ku Hile tiputti ihan ekan riman alas ja hyppäs puomin kontaktin yli. Toinen rata oli hyppyrata ilman kontakteja ja saldo oli kielto pujottelusta ja 9,6 sekuntia alle ihanneajan, vähänkö toi koira on nopee! Kielto tuli ihan muutamasta sentistä eli pikkasen harmittaa, mutta kolmas sija tuli tuollakin ja kakkospaikka hävittiin kolmella sadasosalla. Elikkä siis kun saadaan toi pujottelu varmemmaksi niin luulis nollaratoja tulevan, kontaktit menee pääsääntöisesti ihan hyvin ja tosiaan vauhti riittää ainaki ykkösluokassa.

Tuli vähän spekuloitua muiden ivalolaisten kisaajien kanssa, että johtuisko noi ekojen ratojen luvattoman huonot suoritukset siitä kun meillä kenttä on ihan tolkuttoman surkeassa kunnossa ja sitte ku päästään kunnolliselle alustalle niin iteki uskaltaa juosta ja koirat menee siitä ihan sekaisin. Ekalla radalla Hile ei ihan karannu lapasesta, mutta ei kaukana ollu, tuli karjasusta takas eikä suorittanu väärää estettä vaikka meinas. Suunniteltiin, että pitää joskus raahata muutamat esteet Törmäsen koulun kentälle ja ottaa treeni siinä, on parempi alusta.