Tänään käytiin aamulla pentujen kanssa eläinlääkärillä pentutarkastuksessa ja samalla pennut mikrosirutettiin. Reippaita matkustajia olivat, makoilivat tyynesti häkissä auton perässä, ei mitään kiljuntaa tms kuulunut. Sama reipas meno jatkui eläinlääkärin luona, sirua niskanahkaan lykättäessä vähän kiljahtivat, mutta ei mitään isoa sirkusta sielläkään. Puolella pojista kivekset olivat laskeutuneet, puolella oli yks paikallaan ja toinen tulossa. Sydänäänet ja keuhkot olivat normaalit, hampaat ja purenta samoin, ei napatyrää yhdelläkään eli kaikin puolin ok tilanne. Nyt illalla kerkesin laittaa Omakoira-järjestelmään lopullisen hyväksynnän eli hyvällä onnella rekisteripaperit tulevat ensi viikolla.

Ulkoilua ollaan alettu harrastaa enemmän ja sehän tietää sitä, että pentula on pysynyt huomattavasti puhtaampana! Ulkona pennut ovat aidatulla pihalla emänsä ja muiden isojen koirien kanssa opiskelemassa koirien kieltä ja tutkailemassa maailmaa. Pitkiä aikojahan ne eivät vielä ole ulkona, puolisen tuntia korkeintaan tällä hetkellä.

Tämän päivän Lapin Kansassa oli ilmoitus pennuista ja muutamia puheluita tulikin, saa nähdä löytyykö joillekin pennuille kodit tuota kautta! Kun nyt tämän vuoden puolella paikkansa löytäisivät niin hyvä olisi, ei ole kiirusta saada noita käsistä pois paikkaan mihin hyvänsä. Jos toi Nelivetopeto ois narttu niin sillä mahtais olla paikka täällä meillä, mutta ku uroksia en itelle enää ota niin...