Sijoitustyllerö Sagaberran Yönsydän "Hilla" kävi terveystarkastuksissa joku aika sitten ja tänään Kennelliitosta tuli lausuntomeili. Tuppas kyllä jännittämään vaikka odotettavissa olikin hyvät tulokset, lonkat A-A ja kyynärät 0-0. Hienoa! Silmäpeilaus pitäis viedä tehdä ja sitten voikin jatkaa pentusuunnitelmien tekoa.

Sain Anninalta kuvia Rovaniemen näyttelystä ja lisäilin niitä edelliseen postaukseen. Kiitos kuvista! Nupun arvostelu on sähköpostissa odottamassa, en vaan ole saanut aikaiseksi liittää sitä blogiin...

Ai niin, ollaan käyty Hilen kanssa treenaamassakin. Aika hyvin menee, mulla vaan risoo se kun pujottelu on taas ihan mitä on, useimmiten aikasta surkeeta. Onneksi ei olla kisoihin menossa, ottais vaan pattiin ku tietäis että ainaki yks vitonen tulis joka tapauksessa. Ohjaajalla on kovasti opeteltavaa, ei voi muuta sanoa. Kohta käy kateeksi katsoa meän kouluttajan bc:n menoa, on niin vaivatonta ja osaa hakea esteet eikä jää pyörimään koko ajan ohjeita odottaen. No onhan se toki treenannu enempi ku muutaman kuukauden eli ehkä mekin joskus päästään tuohon.